Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Inget Augustibuller

Årets upplaga av punkfestivalen Augustibuller i Lindesberg ställs in. Det meddelade arrangörerna i går eftermiddag. Det är oklart om de med förköpta biljetter får pengarna tillbaka.
Den sedan 1996 årligt återkommande punkfestivalen Augustibuller i Lindesberg har i år dragits med dålig biljettförsäljning. Den ursprungliga tredagarsfestivalen som skulle hållits mellan den 31 juli och 2 augusti, krymptes därför ner till bara en konsertkväll, lördagen den 2 augusti. Men efter kraftiga reaktioner från besvikna fans till festivalledningen under tisdagen, beslöts att ställa in hela festivalen.

"Vi trodde att vi hade lösningen och kunde göra det så bra som möjligt för er, våra besökare, genom att arrangera en lördagsfestival. Under dagen har vi upptäckt att så inte är fallet. Allt för många har varit missnöjda med lösningen" skriver festivalledningen på Augustibullers hemsida.

De skriver vidare att de som redan köpt biljett skall få chansen att få pengarna tillbaka. Slutar festivalens ekonomiska problem i konkurs kan det dock bli svårt för de med förköpta biljetter att få ersättning.

- Nu ska vi göra allt vi kan för att betala tillbaka pengar till så många som möjligt. Men det finns många som har fordringar på oss. Vi får se hur många som kommer att kräva oss på gager och för kostnader som de har haft, säger Lena-Marie Hammarström i festivalledningen till Nerikes Allehanda.
Mest läst