Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
sadfa

Hysén på plats: Jag har inte riktigt greppat det ännu

Tobias Hysén är hemma i Göteborg igen. Idag sätter han sig på ett flyg ner till Dubai för att träna med IFK Göteborg igen. – Man har inte riktigt greppat det ännu, säger han i appen Blåvitt Inifrån.

Stjärnvärvningen anlände till Göteborg under söndagskvällen efter dryga 15 timmar på resande fot från Kina. Resandet fortsätter dock för Tobias Hysén under måndagen då han åker ner för att ansluta till IFK Göteborgs träningsläger i Dubai – laget är redan på plats då de åkte under söndagen.

– Det känns bra såklart! Jag har inte riktigt greppat det ännu, det blir nog mer verklighet när jag är i Dubai. Först då det kanske sjunker in lite mer. Nu känns det mer som att man är här på semester, lite den känslan har jag. Jag har nog inte riktigt förstått att jag ska få vara kvar här nu, säger Hysén i appen Blåvitt Inifrån.

På torsdag är det dags för första träningsmatchen under Dubai-lägret. En match som för Hysén får bli lite som det blir. Siktet för Hysén är istället inställt på Svenska cupen-matcherna som drar igång om dryga sex veckor.

– Jag har ju fem veckor på mig att komma i form så det ska inte vara några problem. Vi har ju tränat på bra nu även om vi inte tränar lika hårt som Blåvitt, säger Hysén och fortsätter.

– Det kommer bli skitkul att komma ner till grabbarna. Det ska bli fantastiskt roligt att träna med dom. Jag gjorde det ju i vintras och då kändes det som en grej jag ville göra igen.

Mest läst