Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Hyllar fansen efter första träningen: Fantastiskt

Nyförvärvet Carl Nyström hyllar fansen efter första träningen med Gais. – Helt fantastiskt! Jättekul och väldigt imponerande av de som var här, säger han.

Mittbacken är ett av många nyförvärv i Gais och kom till Göteborg först i tisdags för att spana in sin nya klubb.

– Gaisgården var kanon, fina faciliteter och kul att träffa alla grabbarna i laget. Det är en ny grupp och det tar lite tid att få ihop den. Att vi är så många nya blir ju en utmaning men det finns ändå några som varit här ett tag. Det känns som en väldigt härlig grupp, säger Nyström.

Hur var första träningen?

– Jättekul! Härligt att äntligen få spela lite boll igen. Sen var det kul att se så många fans (runt 300) på plats en lördag, klockan tio och snö och kallt. Det är hedersamt av de som var där! Fansen kommer vara superviktiga för oss i år.

Fansen viktiga när du valde klubb?

– Det var absolut en av delarna. Att få spela inför mycket folk och gedigna fans. Det finns en framtidstro inom Gais som är väldigt spännande och sen är det ett stort intresse i Göteborg överlag. Ett intresse som man ska ta vara på.

Ni är ändå ganska få just nu i truppen, speciellt?

– Det behövs ju fler spelare och det kommer lösa sig. Men det låter jag killarna och tjejerna på kansliet sköta. Jag tänker inte så mycket på det just nu.

Hur trivs du i Göteborg?

– Bra! Syrran bor ju här sedan tidigare och jag har ju varit här många gånger så det är inte så mycket nytt. Trevlig stad.

Första träningen med boll för spelarna i Gais men truppen drillades med fystester i veckan.

– Jag hade skött vinterträningen ganska bra. Jag tror inte jag var bäst men jag låg nog hyfsat till i alla fall, säger Nyström.

Mest läst