Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
collage

Hårda attacken på legendarerna: En jävla förlorare – en skit

De två Liverpool-legendarerna Steven Gerrard och Jamie Carragher får hård kritik av El-Hadji Diof.– Han är en jävla förlorare, säger Diouf om Carragher till So Foot.

El-Hadji Diouf var lagkamrat med både Gerrard och Carragher under sin tid i Liverpool. Någon vidare kärlek verkar det inte ha varit direkt. I Steven Gerrards självbiografi gick han ut och kritiserade Diouf.

"Man kände vilka spelare som var hungriga, vilka spelare som hade Liverpool i sitt hjärta. Diouf brydde sig bara om sig själv", skrev Gerrard

Diouf går nu till en rejäl attack mot Gerrard.

– Gerrard lyckades inte åstadkomma en hundradel av det jag gjorde för Senegal för England. Han har aldrig lyckats med nåt i EM eller VM, säger Diouf till franska So Foot.

– När jag kom till Liverpool trodde han att jag inte respekterade laget eftersom jag gjorde som jag ville. Men han dödade laget genom att halka mot Chelsea för två säsonger sedan. Det är ingen tillfällighet att Liverpool inte har vunnit Premier League. Det man delar ut, får man tillbaka.

Påhoppen stannar inte där för Diuof som även passar på att gå till attack mot Jamie Carragher, mittbacksikon i Liverpool.

– Skillnaden mellan mig och Jamie är att jag är en världsklasspelare och han är en skit. En skit som skriver en bok och nämner mig hela tiden. Om jag skulle skriva en bok skulle han inte vara värd en mening. Han är en jävla förlorare, säger Diouf.

Mest läst