Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Bild - 1

Här är stjärnans nya stil

På Instagram har Katy Perry kommit ut – som korthårig blondin!

"Perfektion!" skriver en beundrare. "Taylor Swift-kopia!" skriver en mindre imponerad följare. Kommentarerna lät inte vänta på sig när artisten Katy Perry laddade upp ett foto som tagits på henne till magasinet Wonderland.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

"I morgon kommer en av mina favoritplåtningar jag gjort någonsin ut i Wonderland. Det finns ett par olika omslag. Här är ett smakprov", skriver stjärnan på Instagram. Hon laddade även upp ett antal bilder på sig själv i rött hår, som även de väckte liv i beundrarna.

Bilden på Perry i blont hår har hittills 435 000 gillamarkeringar, och har kommenterats över 6 000 gånger. Även om de flesta repliker är positiva sådana, ryms det även en del kritiker i samlingen.

Kopierar sin fiende

Många av dem reagerar på att artisten minner mer om Taylor Swift nu än tidigare – anmärkningsvärt, eftersom Perry och Swift för tillfället befinner sig i en konflikt.

"Kopia", skriver en användare.

"Varför måste du kopiera Taylor Swift?", skriver en annan.

Men, som sagt, betydligt fler är de som höjer Perrys nya utseende till skyarna. "Stilförebild", "Sött! Jag älskar dig!" och "Herregud vad jag vill ha din klänning!" är tre av de senaste inläggen.

Katy Perrys instagramkonto: https://instagram.com/katyperry/

Mest läst