Häckens härliga halvlek

|

Efter 45 minuter stod det 4-0 till Häcken. Två mål av Mathias Ranégie, ett av vardera Björn Anklev och Jonas Henriksson. Innan matchen talade Gerhardsson om vikten av att springa mer i djupled och få ett mer varierat kantspel. Så blev det.

Fart och snabba anfall från backlinjen och framåt. Före paus.

- I andra halvlek blev det inte samma tempo, men vi har tid på oss att nå dit också, sa Gerhardsson.

Enligt Nerikes Allehanda mönstrade inte hemmalaget sin starkaste startelva.

- Jaså, det kanske inte vi heller gjorde. Det är ingen som vet, vi har en bred och stark trupp.

Saknades gjorde bland andra Dominic Chatto och Kari Arkivuoro som båda troligen spelar mot Qviding på onsdag, plus skadade målvakten Christoffer Källqvist. Och på bänken satt också ett gäng som gärna är med i premiären.

Damir Mehic – Tibor Joza, Emil Wahlström, Mattias Östberg, David Marek-Frölund – Jonas Bjurström (65, Josef Karlsson), Peter Nyström – Jonas Henriksson (65 Majeed Waris), John Chibuike (65, Dioh Williams), Björn Anklev (65, René Makondele) – Mathias Ranégie.