Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

Gren om Hysén: Vi har suttit och väntat

Tobias Hysén kommer allt närmare en övergång till IFK Göteborg. Tobias Hysén bekräftar att hans kontrakt med Shanghai SIPG kommer att brytas. Enligt IFK:s sportchef Mats Gren är klubben redo att ta hem anfallaren. – Vi behöver väl någon dag från att han har skrivit på avtalet där borta.

Tidigare i dag gick GT ut med att Tobias Hysén är klar för en återkomst till Blåvitt. Nu bekräftar Tobias Hysén för GP att han kommer bryta sitt kontrakt med Shanghai SIPG. IFK Göteborgs Mats Gren menar att det inte kommer ta lång tid från det att kontraktet rivs till att han kan skriva på för en återkomst i Göteborg.

– Förhoppningsvis tar det inte så lång tid. Vi behöver väl någon dag från att han har skrivit på avtalet där borta.

Har han varit er prio ett i anfallsjakten?

– Vi har suttit och väntat på att han ska lösa så det kan man ju säga.

Tror du Tobias Hysén spelar i IFK Göteborg 2016?

– Vi har alltid haft förhoppningar om att han ska komma tillbaka. Vi hade det för ett år sedan och för sex månader sedan. Innan allt är klart så är det svårt att säga någonting.

Är Tobias Hysén klar för IFK Göteborg?

– Nej, det är han inte. Först ska han vara på plats i Kina och signa av sig från sitt avtal där. Bollen ligger inte hos mig. Jag för ständiga samtal med Carl Fhager (Hyséns agent red.anm). Men jag har inte fått reda på att det skulle vara klart där.

Mest läst