Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB160307DS017

Gren: Allting måste fungera redan nu

Under tisdagens styrelsemöte föreslogs Mats Gren och Lena Mattsson Ågren dela på uppdraget som klubbdirektör i IFK Göteborg. – Vi har fram till nästa styrelsemöte på att bestämma om vi löser det eller inte, men allting måste fungera redan nu. Det är inget snack om det, säger Mats Gren.

Frank Andersson första drag som ny ordförande i IFK Göteborg var att förslå att sportchef Mats Gren och ekonomichef Lena Mattsson Ågren delar på uppdraget som klubbdirektör fram till att klubben rekryterar en ny person på posten.

– Vi har bestämt att Lena och Mats får fram till nästa möte på sig att titta på hur de kan lösa uppdraget. Sedan får de komma med besked, men i vilket fall som helst kommer vi inte tillsätta en ny klubbdirektör förrän till hösten. Det är jag övertygad om, sade Andersson efter sitt första styrelsemöte som ordförande för IFK Göteborg.

IFK Göteborgs nästa styrelsemöte är om tre veckor, men redan nu kommer arbetsbördan öka för Lena Mattsson Ågren och Mats Gren.

– Allting måste fungera redan nu och eftersom Karl Jartun inte finns kvar längre får vi se till att det flyter på fram till nästa möte. Det är inget snack om det, säger Gren.

– Men inget är hugget i sten. Jag och Lena ska titta på hur vi skulle kunna fördela arbetet och sedan komma med synpunkter till mötet. Då får vi se om vi löser det eller inte.

Mest läst