Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

GP Live: Bostäderna, bolagen & bränderna

Varför har Göteborg nästan dubbelt så många kommunala bolag som Stockholm? Har Göteborgs byggboom kört fast? Och vad tänker våra politiker göra åt bilbränderna som skakar staden?

Det hettade till direkt i GP:s valdebatt från Konserthuset. Martin Wannholt (D) tog i med brösttoner när bilbränderna i Tynnered och Hjällbo skulle diskuteras.
– Göteborg glider isär. Vi måste återskapa trygghet och säkerhet, sade han. Läs referatet från onsdagskvällen i sin helhet här.

Moderator: 
Karin Jansson, Göteborgs-Posten

Gäster

 

 

Lokalen

Stenhammarsalen, Konserthuset
Götaplatsen 8, Göteborg

Göteborgs Konserthus med anor från 1930-talet ligger vid Götaplatsens sydvästra del. Stenhammarsalen är en av scenerna i Konserthuset, uppkallad efter tonsättaren Wilhelm Stenhammar.

Hemsida | Karta

Vill du bli GP Live-partner?

Möt en engagerad målgrupp som vill vara med och skapa ett stimulerande klimat i Göteborg – och som uppskattar kvalitativ lokal journalistik. I partnerskap med GP Live kan ni vara med och skapa tongivande evenemang som främjar debatt, öppenhet och nya nätverksmöjligheter. 

KONTAKTA OSS

Om GP Live

GP Live skapar dynamiska möten kring ett spännande ämne. Med säker hand guidar våra journalister oss genom förvånande och fördjupande samtal. De möter starka personligheter och framträdande beslutsfattare, visionärer och strateger i stadens näringsliv, politik, kultur, sport och akademi.