Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
collage

GP sänder live-tv inför fotbollspremiären

Fotbollssäsongen står inför dörren och vad passar då bättre än en lokal upptaktsträff direktsänd på GP.se? – Det känns oerhört spännande, säger GP:s sportchef Ulf Niklasson.

Kommer IFK Göteborg att hålla hela vägen i år eller är det Häckens år i år? Vinner Tobias Hysén skytteligan? Klarar sig Öis kvar? Går Gais upp i allsvenskan? Hur håller GFC:s satsning på unga talanger?

Som ni märker är frågorna många och det finns fler att ställa – därför kommer GP att köra en direktsänd upptaktsträff med de fem elitlagen från Göteborg, IFK Göteborg, BK Häcken, Gais, Öis och GFC. TV-sändningen startar 19.00 på GP.se och bland gästerna finns Jörgen Lennartsson, Peter Gerhardsson, Jesper Ljung, Marcus Lantz och Stefan Rehn.

– I samband med den allsvenska guldstriden i höstas sände vi många väldigt uppskattade magasinprogram och att vi nu gör en timmes livesändning känns oerhört spännande. Det blir ytterligare en dimension i vår fotbollsbevakning, säger GP-sportens chef Ulf Niklasson.

– Att vi lyckats samla alla våra elittränare till den här kvällen så här nära inpå seriestart känns så klart väldigt fräscht och borgar för ett riktigt bra, lokalt, fotbollsprogram.

Programledare för sändningen blir GP:s Fredrik Janlind och Anders Abrahamsson, expert är GP-sportens krönikör Mattias Balkander.

– Fotbollssäsongen som stundar känns väldigt spännande i Göteborg. Hetare än på många år, äntligen får vi ett ”riktigt” derby i stan, säger Balkander.

Med i sändningen är dessutom fotbollsagenten Fredrik Risp som ska snacka silly season med fokus på lagen från Göteborg.

– Vi vet att allt material som handlar om spelare som kommer och går har en väldigt hög läsning, därför känns det extra kul att ha med en spelaragent och diskutera vilka spelare som är hetast på den göteborgska fotbollskartan, säger Ulf Niklasson.

Mest läst