Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

Glenn om Tobbes återkomst: Underbart!

Under måndagen bekräftade Sven-Göran Eriksson att Tobias Hysén köps ut från sitt kontrakt i Kina. Nu är en återkomst till Blåvitt bara detaljer bort. – Om det stämmer, är det helt underbart! Det blir ett jävla lyft för hela klubben, säger Glenn Hysén till GP.

Det var GT som först avslöjade att Hysén köps ut från Shanghai. Anfallaren är alltså fri att lämna Shanghai och Kina och en återkomst till IFK Göteborg är bara detaljer bort.

– Jag har inte fått tag på honom ännu så jag vet faktiskt inte, men om det stämmer vilket jag tror så är det helt underbart! Det kommer att bli ett jävla lyft för hela klubben! Supportrar och allt annat, säger Glenn Hysén.

Jublar du som pappa eller supporter nu?

– Både och! Om de vänder hem så är det ju fantastiskt nu när de bott därborta så har man ju knappast kunna hälsa på varje vecka.

Vad betyder det för Blåvitt?

– Mycket. De får en chans att rätta till en del och få lite positiva nyheter. Sen går det inte att värdera det här. Visst, han har blivit äldre men är fortfarande en väldigt bra fotbollsspelare. Han är smart och tänker och har inte tappat så mycket. Det här är grymt och helt fantastiskt, om det stämmer ...

Mest läst