Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

Förre Frölunda-spelaren fick en stroke: Kunde inte prata

Förre Frölunda-spelaren Pär Djoos drabbades av en stroke i december.– När jag skulle hämta upp en arbetskompis nere på stan för att åka till jobbet kunde jag plötsligt inte prata med honom, säger Djoos till Gefle Dagblad.

Under sin långa karriär blev det spel ibland annat Brynäs och Frölunda samt två sejourer i New York Rangers och Detroit Red Wings. Djoos var även med och vann VM-silver 1990 och VM-brons 1999. Sedan en tid tillbaka är han sjukskriven efter en stroke.

– Jag fick så jäkla ont i högerarmen en dag. Jag åkte upp till Glenn Hellström (massör i Brynäs, reds. anm.) och fick massage, jag trodde det var nåt med muskeln, säger han till Gefle Dagblad.

– Men på kvällen dagen efter fick jag en konstig känsla, jag hitta inte riktigt orden. Jag gick och la mig och nästa morgon när jag skulle hämta upp en arbetskompis nere på stan för att åka till jobbet kunde jag plötsligt inte prata med honom. Det kom inte fram några ord. Han sa åt mig att åka raka vägen till sjukhuset och det gjorde jag.

Mest läst