Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB150430JM078

Expertens ilska mot stjärnan: Hoppas det släpar han i smutsen

Eric Himelfarb fick inte vara kvar i Malmö och sågade då tränaren Björn Hellkvist. Något som får experten Niklas Wikegård att gå i taket.– Det är ett extremt jävla generalfel! Hoppas det släpar han i smutsen, säger Wikegård i sin hockeyblogg.

Han har knappat rosat marknaden i Malmö och fick inget nytt kontrakt. Då valde 33-årige Eric Himelfarb att såga tränaren Björn Hellkvist rejält i en intervju.

– Den här intervjun kommer inte gynna mig, men jag hoppas att den gynnar Malmö för jag tror att det här laget kan vara i toppen av SHL om de har rätt kille som leder dem. Jag vill visa hur viktigt det är att klubben hittar rätt tränare, säger han till Kvällsposten och fortsätter.

– Jag spelade i Leksand förra säsongen och det var massa saker som hände. Jag fick sparken, kom tillbaka och fick sparken igen men sa inte ett enda ont ord om någon, inte i en enda intervju. Men den här killen alltså. Om han inte vill spela mig så är det okej. Men att gå runt till andra spelare och försöka förstöra min relation till dem. Det är över gränsen.

Eric Himelfarbs utspel får TV4-experten och hockeyprofilen Niklas Wikegård att gå i taket. I sin videoblogg rasar han mot Himelfarb.

– Det är ett extremt jävla generalfel och jag hoppas att det släpar honom i smutsen vid kommande kontraktsförhandlingar.

– Han har varit urusel i flera år och kan knappt åka skridskor. Det här visar bara hur liten man är om man efter säsongen klankar ner på en ledare som kämpat röven av sig. Det är jättetråkigt.

Mest läst