Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Sällskap?
Ett hotell erbjuder en fisk som sällskap.

Ensam på resan – hyr en fisk

Längtar du efter sällskap på hotellrummet? Ett brittiskt hotell har ett annorlunda sätt att lösa problemet.

Vissa älskar att resa på egen hand. Men för somliga kommer ensamhetskänslorna smygande på kvällen. Det brittiska hotellet Happy Guests Lodge i Cheshire har en idé som de menar kan hjälpa. Där kan man hyra en guldfisk under hotellvistelsen. Det erbjuds som "det perfekta sovsällskapet". För 50 kronor får man en fisk som är döpt till Happy upp till rummet. Hotellets ägare, Jeff Riley, säger till brittiska Metro:
-Många gäster tillbringar många dagar hemifrån. Det kan vara ensamt för dem som reser på egen hand, men när gästerna nu återvänder till sina hotellrum kan Happy finnas där och ge ovillkorlig kärlek.

Ordna sällskap
Jeff Riley uttalar sig vidare om guldfisken Happy:
-Den kan så klart inte svara men den kan vifta på sina fenor och simma runt i akvariet. Den kommer att ge gästerna någon att prata med.
Mer effektivt än guldfisken är kanske annars att ordna sällskap från början. Det finns många olika sajter för folk som vill hitta någon att resa med.
Se till exempel www.friendshiptravel.com och www.singelresor.org. På Facebook finns andra ressugna i gruppen Reskompis - res inte ensam när det finns resesällskap. Kvinnor som vill resa med väninnor kan hitta tjejresor på: www.jungfruresor.se

Mest läst