Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Elmander: "Fansen har verkligen stöttat mig"

Landslagsanfallaren är tillbaka i Bröndby efter sin fars bortgång. Nu tackar han fansen för stödet. – Fansen har verkligen stöttat mig under den svåra tiden jag haft, säger Elmander till SportExpressen.

Johan Elmander skrev på för sin gamla klubb Bröndby och kort därefter meddelade klubben att anfallaren lämnade klubben på "obestämd tid". Elmander själv skrev på Instagram den 1 augusti:

"För nio dagar sedan fick vi reda på att pappa hade cancer. Efter sju dagar fanns det inte något att göra. Klockan 3.47 i dag somnade han in. Pappa, jag kommer alltid att älska dig. Vila i frid".

Stödet från fansen i Bröndby har betytt mycket för Johan Elmander.

– Jag har valt att jag inte pratar om något sådant ännu. Jag vill passa på att tacka klubben, de har stöttat mig fantastiskt i det här, jag vill också tacka alla fans och pressen för att ni har respekterat mig och det som hänt. Det kan jag prata om senare, men nu snackar vi bara om fotboll, säger Elmander till SportExpressen.

I intervjun berättar han även att det aldrig var särskilt nära att han gick tillbaka till allsvenskan efter åren utomlands.

– Nej, det var inte ens nära. Jag har lite svårt för det här med konstgräset, det måste jag säga att jag har. Det känns väl inte som att det passar min kropp, det är nog huvudanledningen.

Mest läst