Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Dyrestam skadad igen

Mikael Dyrestam linkade av planen efter bara 20 minuter – på nytt med en skada i baksida lår. – Vi får se, det kanske blir operation nu ändå, säger han.

Efter bara fyra minuter tvingades Hjalmar Jonsson kliva av planen. En sträckning i framsida lår och islänningen missar mötet med Kalmar på torsdag, sista matchen före EM-uppehållet.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Vänsterbacken Mikael Dyrestam flyttade in centralt och Logi Valgardsson byttes in, men det dröjde bara 15 minuter innan Mikael Stahre tvingades göra ytterligare förändringar i backlinjen.

– Det var en situation i djupled och jag skulle bara slå ut bollen då det högg till. Det är surt, säger Dyrestam.

Tidigare under måndagen hade han tagits ut i U21-landslaget och de två matcher Dyrestam har startat efter förra skadeperioden har han imponerat stort. Men lårmuskeln som har sviter efter korsbandsoperationen fortsätter att krångla.

I dag röntgas Mikael Dyrestam och sedan fattas beslut om hur man ska gå vidare. Själv befarar han operation för att ta bort den ärrvävnad som skapar problemet.

– Som tur är så är det ledighet nu och så kan jag förhoppningsvis vara tillbaka när det drar igång efter EM igen, säger Dyrestam som helt klart missar Kalmarmatchen på torsdag.

Mest läst