Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

"Det var en rolig grej"

My Hammar, tidigare deltagare i Ensam mamma söker, svarar på tre frågor.

Vad gör du nu för tiden...

- Jag bor i Kode, jag och Charlie, och jag och Viktor är fortfarande tillsammans. Vi letar lägenhet och radhus, men har inte fått tag på något vi vill ha ännu. Vi tar det lite lugnt och vill hitta någonting som verkligen är permanent. Jag pluggar på heltid, olika omvårdnadsrelaterade ämnen. Jag vill bli barnmorska, så jag försöker läsa den typen av ämnen som man behöver.

Nu söks det nya mammor och pappor till nästa säsong. Hur ser du tillbaka på din medverkan?

- Jag tycker att det har varit jätteroligt och jag ser tillbaka på allting väldigt positivt. Jag ångrar ingenting som jag har gjort. Jag är tillfreds med hela programmet. Det är klart att det var vissa jobbiga stunder men i sin helhet så var det väldigt roligt och jag har ju faktiskt hittat någon som jag vill leva med.

Det gick väldigt bra för dig, men sämre för de andra som var med i programmet. Varför då, tror du?

- Jag tycker det känns som att de andra var väldigt stressade i att de skulle hitta någon. Jag gick mer in i programmet som en rolig grej. Martin och Jane flyttade ihop med en gång efter att programmet slutade sändas, men om jag träffar en kille flyttar inte jag ihop med honom efter sex veckor, i vanliga fall. Det blir väldigt uppblåst i programmet och man blir väldigt förälskad och kär i hela situationen och jag tror att när den lägger sig så blir det lätt en tråkig vardag. Jag och Viktor har tagit det väldigt lugnt. Sen flyttade jag hit och nu ses vi mycket mer. Men vi har ändå inte flyttat ihop än.

Mest läst