Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Ursprungsmärkning är bra men se upp för köttnationalism

En ursprungsmärkning av mat från restauranger och storkök är en bra idé. Ofta är det där som de sämsta animalierna hamnar. Därför vill vi att man går ännu längre och inför märkning som, förutom ursprung, också talar om vilka förhållanden djuren kommer ifrån, skriver Camilla Björkbom, förbundsordförande för Djurens Rätt.
Läs hela artikeln nu

Om du genomför ett köp intygar du att du tagit del av våra Allmänna villkor och vår Integritetspolicy.

Du får tillgång till all kvalitetsjournalistik på gp.se, Nytta & Nöje fyllt med förmåner och månadens e-bok

*Kampanjpris 1,00 kr första månaden, därefter ordinarie pris 99 kr/mån.

Inget svenskt personnummer? Inga problem – beställ här istället.

Mest läst