Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Kossan är ingen klimatbov – ät kött med gott samvete

Det finns flera goda skäl att äta mindre kött och många mår bra av att äta vegetariskt, men klimatet behöver inte vara ett av skälen. Att fokusera på köttproduktion som klimatbov är vilseledande och flyttar fokus från det verkliga klimatproblemet: utsläppen av fossil metan och koldioxid, skriver Gustav Melin, Svenska Bioenergiföreningen.
Läs hela artikeln nu

Om du genomför ett köp intygar du att du tagit del av våra Allmänna villkor och vår Integritetspolicy.

Du får tillgång till all kvalitetsjournalistik på gp.se, Nytta & Nöje fyllt med förmåner och månadens e-bok

*Kampanjpris 1,00 kr första månaden, därefter ordinarie pris 99 kr/mån.

Inget svenskt personnummer? Inga problem – beställ här istället.

Mest läst