Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

    Den här artikeln ingår för dig som är kund.

    Citronsorbet med champagne, hallon och mynta

    2 glas, 5 minuter

    Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

    Nu har du lagt så mycket krut på middagen att det är tillåtet att fuska lite. Vi utgår från färdig citronsorbet och pimpar den på bästa sätt – med champagne.

    2 citronskivor

    2 kulor citronsorbet

    2 dl champagne eller mousserande vin

    mörk choklad

    färska hallon

    färsk mynta

     Lägg en citronskiva i varje glas. Toppa med en kula sorbet. Häll över champagne. Riv över lite mörk choklad.

    Garnera med hallon och myntablad.

    Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.