Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter

Charles: "Väldigt fåniga frågor"

Alexandra Charles tycker att det var bra att kungen svarade på spekulationerna kring Anders Lettström. Men: – I övrigt handlar om väldigt fåniga frågor, säger den före detta nattklubbsdrottningen.

Alexandra Charles drev den berömda nattklubben "Alexandra" där kronprinsen och hans dåvarande vänner var stamgäster på 70-talet. Hon anser att kungen gjorde rätt i att konfrontera uppgifterna.

– Jag tycker det var bra att han svarade på frågan om Lettström. Nu har han talat om att han inte hade någonting att göra med det. Så jag tyckte det var bra att han ställde upp.

Samtidigt passar hon på att ge en känga till den svenska mediekåren.

– Men i övrigt tycker jag det handlar om väldigt fåniga frågor. Det är ju inte så att man skulle bli en sämre monark, statschef, företagsledare, eller vad som helst, för att man skulle gå på en karneval till exempel. Jag menar, där förekommer också lättklädda kvinnor och män, och det är väl ingen som har brytt sig om man går på något sådant, säger Charles.

– Vad spelar det för roll om han nu skulle ha besökt något ställe med lättklädda kvinnor för 20 år sedan. Det är ju inte så att han sätter rikets säkerhet på spel pågrund av det där.

Charles är numera pr-konsult och grundare av 1,6-miljonersklubben (arbetar med forskning på kvinnorelaterade sjukdomar). Hon har tröttnat på att spekulationerna fått sådant utrymme den senaste tiden.

– Det har gått och blivit hysteri kring det här. Jag anser att det är ovärdigt våra medier att ge sådant utrymme för enkla spekulationer. I slutändan handlar det bara om folk som vill se till sina egna intressen och sälja böcker eller lösnummer. Jag tycker det är oerhört fånigt.

505487.jpg
Mest läst