Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB151018DS019

Boman klev av – ger lugnande besked: Bara knäcka loss

Mikael Boman väntas starta bredvid Tobias Hysén mot Degerfors på söndag. På lördagen klev han av träningen men gav snabbt lugnande besked.– Det var bara att knäcka loss ryggen lite. Jag fick en låsning, säger han.

Det var en träning modell lugnare för IFK Göteborg under lördagen – en träning som flyttades in i PSA-hallen.

– Vi får skicka en blomma till Serneke och Prioritet Finans, skojar Jörgen Lennartsson.

Mikael Boman fick däremot avbryta träningen i förtid och fick lite behandling av sjukgymnast Johan Kristoffersson och gick sedan bredvid planen. Men anfallaren ger lugnande besked.

– Det var bara att knäcka loss ryggen lite. Jag fick en låsning. Jag får det lite då och då och då är det bara knäcka loss, sen var det bara några minuter kvar. Hade det varit match så hade jag spelat så det är inga problem, säger han.

Mot Degerfors är det tävlingsdebut för året för Mikael Boman och hans lagkamrater. Blåvitt kommer till spel med fyra segrar på fyra träningsmatcher.

– Det ska bli kul att komma igång med tävlingsmatcher, det ska bli jäkligt roligt!

– Men vi är i en träningsperiod nu men jag tycker ändå att vi har gjort det bra. Vi har fyra segrar på fyra matcher och har kommit ganska långt. Sen finns det saker att jobba på det och har vi tid på oss att göra fram till att allsvenskan börjar. Sen vill vi gå bra i cupen också.

Ni har ju en titel att försvara?

– Precis! Tidigare spelade man 10-15 träningsmatcher, nu är det tävlingsmatcher i stället vilket är mycket bättre.

Saknas i Blåvitt till mötet med Degerfors gör Thomas Rogne som håller på med sin rehab, Emil Salomonssons var sår inte läkt ännu, Gustav Engvall som har problem med sitt knä och Sabah Lawson som fick en smäll mot Stabaek.

Mest läst