Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
bojsta1

Bojanic sågar Mikael Stahres spelsätt i Blåvitt

Darijan Bojanic lyckades aldrig i Blåvitt och lämnade klubben efter bara ett år. Nu kritiserar han Mikael Stahres sätt att spel med det lag han tillhörde.– Jag kände att: Vad är detta?, säger Bojanic till Fotbollskanalen.

Darijan Bojanic kom som en hyllad talang till Blåvitt från Öster. Men under sin tid på Kamratgården fick mittfältaren aldrig det att stämma fullt ut.

Under sommaren 2014 lämnade han Göteborg för spel i Helsingborg under sin gamle tränare Roar Hansen.

När Bojanic nu blickar tillbaka på sin tid i Blåvitt är han kritisk till Mikael Stahres sätt att spela.

– Han trodde inte på det han egentligen stod för. För när jag kom dit så var Philip Haglund och Jakob Johansson innermittfältare och när de gick ner och hämtade boll fick de världens utskällning. Så då kände jag att, vad är detta? De skulle vara där uppe och om det kom en långboll skulle de vinna andrabollen. Det är inte den spelaren jag är. Han hade sitt sätt och det gick inte att göra så mycket, säger Bojanic till Fotbollskanalen.

Det Blåvitt som Bojanic upplevde som statiskt tycke han kunde spelat på ett annat sätt. Sina invändningar till trots ser han ändå resultaten som godkända.

– Jag kände ändå att vi hade ett jävligt bra lag. Det kändes som att vi hade kunnat vara ett spelskickligt lag med tanke på att Sam Larsson, "Ludde”, ”Bjärs”, Pontus Farnerud, Jakob Johansson, Robin Söder och Sobralense var där och alla kan spela fotboll. Det var ett jäkligt bra lag så jag fattar inte varför vi spelade så, men man kan ju inte säga så mycket, laget kom tvåa, det är ändå okej.

Mest läst