Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
bengtssoncrabb1

Bengtsson och Crabb nära spel

Frölunda har chansen att säkra semifinalplats i kväll. Då kan man få två välkomna tillskott till laget.Både Lukas Bengtsson och Joey Crabb finns med på lagets matchvärmning och ligger därmed bra till för spel.– Jag kommer nog att vara med i kväll. Sedan hur mycket jag spelar och så, det får vi se, säger Bengtsson till GP.

Efter stabil seger på Hovet i tisdags har Fröludna i kväll möjlighet att skicka Djurgården ur slutspelet och säkra sin egen semifinalplats.

Till matchen i Frölundaborg kan man få två välkomna återkomster i laget. Både Joey Crabb och Lukas Bengtsson finns med på lagets matchvärmning och ligger därmed bra till för spel mot Djurgården.

– Jag kommer nog att vara med i kväll. Sedan hur mycket jag spelar och så, det får vi se. Vi får se hur det ser ut och hur det känns, men jag är med i laget i alla fall, säger Bengtsson.

Medan Crabb och Bengtsson är aktuella att kliva in i "Borgen". Det är däremot inte Djurgårdens supportrar.

Enligt uppgifter väntas inga supportrar från Stockholm resa ner till Göteborg för att se kvällens match.

Även om det inte kommer några supportrar från Stockholm så lär det bli ett bra tryck i "Borgen". Under morgonen var 5 800 biljetter sålda till matchen och det är på väg mot fullsatt, 6 044.

Mest läst