Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 2

Alina Devecerski | Maraton

Pop

Pop

Alina Devecerski

Maraton

(Anders Johansson Enterprise/EMI)

"All in" är en term som använts flitigt inom sportens värld under det senaste året. Det har handlat om att satsa allt, spela med hjärtat, visa engagemang. Kanske dessutom att vara lagom kaxig och ha täckning för det. Den lite slängiga och slarviga formuleringen har inte alltid haft täckning på planen.

Däremot stämmer den perfekt på Alina Devecerski som på sin debutplatta Maraton, titeln till trots, snarare rusar i mål på 30 minuter och 10 klockrena hits. Debutsingeln Flytta på dig var en av sommarens mest spelade låtar. Den byggde på kaxighet och en intensiv refräng vilket räcker långt när det handlar om popmusik.

Med albumet är det öppet mål för Alina Devecerski att visa upp en mer mångfacetterad bild av sig själv. Hon är lämnad och ledsen i Vem tog dig hem som är den bästa "brustet hjärta på klubb-låten" sedan Robyns Dancing on my own. Facka ur och I kväll skiter jag i allt låter precis så som de heter. I Jocke Berg-samarbetet Krigar precis som du stöttar hon sig själv på ett väldigt snyggt vis.

Men det är i den starka kärleksförklaringen Jag svär som Alina Devecerski är som allra, allra bäst. Då ger hon verkligen allt – hela vägen in i kaklet.

Bild - 3
Mest läst