Ta med matlagningen ut i naturen
Det är något speciellt med att äta ute i naturen. Den enklaste smörgås smakar plötsligt gourmetmat när den intas på en klippa vid havet eller i skogen, och några timmar av skogslukt, ett svagt puttrade från stormköket och god mat i solen råder bot på det allra mesta. Therese Elgquist bjuder på tre recept som passar att både laga och äta utomhus.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.