Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB140810BB990

Ägaren sågade Elmander under falskt namn

Det råder kaos i Bröndby. Under pseudonym har ägaren och ordföranden Jan Bech Andersen gått ut och sågat flera spelare och ledare. Däribland Johan Elmander. "35 procent av vår lönebudget spelade 17 minuter i går" skrev Jan Bech Andersen.

Det är den danska tidningen BT som avslöjar att Jan Bech Andersen gått in på fanforum under pseudonymen "Oscar" och sågat Bröndbytränaren Thomas Frank och förre sportchefen Per Rud längs fotknölarna.

"Per Rud var och är 100 procent inkompetent. Per och Thomas tog så många galna beslut tillsammans på grund av okunnighet och brist på erfarenhet", skrev Bech Andersen och gör även klart att inte var nöjd med värvningen av Johan Elmander:

"Värvningen av Elmander var Thomas och Pers beslut. Ingen annans. Det kommer att få konsekvenser. 35 procent av vår lönebudget spelade 17 minuter i går".

I ett öppet brev på klubbens hemsida erkände Bech Andersen under onsdagen att det är han som döljer sig bakom pseudonymen "Oscar", men säger samtidigt att han inte tänker lämna klubben trots att Thomas Frank avgått efter uttalandena.

"Är jag otroligt ledsen över skandalerna som jag har orsakat? Ja, väldigt mycket. Är jag ledsen att samarbetet med Thomas tar slut? Ja, mer än någon annan. Kan jag förstå att det minskar mitt förtroende? Naturligtvis gör jag det. Lämnar jag Bröndby på grund av detta? Nej, det kommer jag inte att göra", skriver han.

Mest läst