Återvinn dina rester

ANNONS
|

Gör så här:

1. Skala och hacka den gula löken. Kyckling och korv skärs i bitar med ett par centimeters sida. Till 4 personer behövs 500 g, men det spelar ingen roll om det är mest korv eller kyckling.

2. Stek kyckling och korv ett par minuter i enbart rapsolja. Krydda med salt och peppar. Lyft över allt till en kastrull. Stek därefter löken någon minut och slå den över kyckling- och korvbitarna.

3. Slå på en burk krossade tomater, riv i en vitlöksklyfta och tillsätt även oregano och kycklingfond. Koka upp och red av med majsstärkelse löst i vatten. Sjud grytan i 6-7 minuter. Smaka av med salt och peppar. Äts med spaghetti och blandad sallad.

ANNONS

För 4 personer

20 minuter

200 g kycklingfilé

300 g kryddig korv

1 gul lök

1 vitlöksklyfta

1 burk krossade tomater

1 tsk oregano

1 msk kycklingfond

1/2 msk majsstärkelse + 1 msk vatten

rapsolja

salt och peppar

Att äta till:

400 g spaghetti

blandad sallad

ANNONS